Wonen bij
De Beuk Staete
Wonen bij
De Beuk Staete

Wonen bij De Beuk Staete

De Beuk Staete heeft vijftien ruime wooneenheden met eigen sanitair. Alle wooneenheden zijn gestoffeerd. Eigen meubels en gordijnen? Dat kan. In de sfeervolle woonkamer eten we samen, leven we samen. In de serre kun je in alle rust genieten van de tuin. We koken elke dag vers. Samen met jou stellen we een uitgebalanceerd menu samen. We houden hierbij rekening met jouw wensen en behoeften.

Wonen en zorg zijn bij ons gescheiden. Je woont zelfstandig, voor zover dat gaat. Wij bieden structuur en voldoende deskundige hulp. Je krijgt zorg op maat. We houden rekening met jouw mogelijkheden en beperkingen. Heb je ’s nachts zorg nodig? Geen probleem.

Wij werken in De Beuk Staete met een “zorgleefplan” en een zorgovereenkomst. In het “zorgleefplan” of ondersteuningsplan schrijven we welke zorgdoelen we met elkaar hebben afgesproken. Samen met jouw persoonlijk ondersteuner, wettelijke vertegenwoordiger, ouders en psycholoog evalueren we elk half jaar het “zorgleefplan”. Regelmatig bespreken we ook met je of alles naar wens gaat en of we onze doelen bereiken. Deze structurele evaluatie noemen we ‘De ontmoeting’.

Neem een kijkje

Lees de verhalen van onze bewoners...

Dennis Woning

Woont in De Beuk Staete
Ik ben erg blij dat ik woon binnen Woonvoorziening De Beuk Staete, ik ben hier komen wonen per februari 2016 en het bevalt goed!

Carolyne Kroeze

Woont in De Beuk Staete
Ik vind het super leuk en wil hier nooit meer weg, ik heb echt mijn plekje gevonden. Mijn kamer is super groot, mijn eigen douche, aparte slaapplek en ik heb ook zelfs een Cavia, Dobby heet hij!

Daniëlle Heijboer

Woont in De Beuk Staete
Hoi, ik ben Daniëlle en ik ben 23 jaar. Ik woon hier nu drie jaar. Tijdens de dagbesteding doe ik graag crea. Mijn grootste hobby's zijn lezen, legpuzzels, podcasts en muziek luisteren. Ook de paarden coaching vind ik super leuk!

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Eik Staete