Dagbesteding bij
De Beuk Staete
Dagbesteding bij
De Beuk Staete
Dagbesteding bij
De Beuk Staete
Dagbesteding bij
De Beuk Staete

Dagbesteding bij De Hof Staete

De dagbesteding van de Beuk Staete en de Eik Staete wordt deels verzorgd op onze locatie De Hof Staete in Koekange. Hier kun je een aantrekkelijk programma volgen. We werken in kleine groepjes. Je bent verzekerd van persoonlijke en deskundige aandacht. 

Gevarieerd programma

Kook je graag? Dan kun je helpen met het bereiden van de maaltijd. Werk je liever in de buitenlucht? Ga dan lekker aan het werk in de buitenlucht op de Hof Staete, de stallen,  de weilanden of ergens anders op ons terrein. Er wordt hier nog steeds druk verbouwd dus er zijn altijd klusjes te doen. Daarnaast bieden wij sinds kort ook de mogelijkheid om workshops paarden coaching te volgen. Actief zijn is goed, maar op tijd uitrusten is ook belangrijk. Wij helpen je graag hier een goede balans in te vinden.

Activiteitenruimte bij de Hof Staete

In onze splinternieuwe activiteitenruimte kun je je samen met onze activiteitenbegeleider creatief uitleven. Dit kan van alles zijn, van lampen maken tot kransen binden, van houtbewerken tot kaarten ontwerpen. We laten ons daarbij graag inspireren door lente, zomer, herfst en winter. Misschien bieden we jouw creatie ook wel te koop aan in onze winkel Mar-Cadeau. We verkopen deze artikelen soms ook op beurzen en markten. De opbrengst uit de winkel gebruiken we voor een bewonersvakantie of iets anders waar jij als bewoner plezier van hebt.

Neem een kijkje

Lees de verhalen van onze bewoners...

Dennis Woning

Woont in De Beuk Staete
Ik ben erg blij dat ik woon binnen Woonvoorziening De Beuk Staete, ik ben hier komen wonen per februari 2016 en het bevalt goed!

Carolyn Kroeze

Woont in De Beuk Staete
Ik vind het super leuk en wil hier nooit meer weg, ik heb echt mijn plekje gevonden. Mijn kamer is super groot, mijn eigen douche, aparte slaapplek en ik heb ook zelfs een cavia, Dobby heet hij!

Daniëlle Heijboer

De Beuk Staete
Hoi, ik ben Daniëlle en ik ben 23 jaar. Ik woon hier nu drie jaar. Tijdens de dagbesteding doe ik graag crea. Mijn grootste hobby's zijn lezen, legpuzzels, podcasts en muziek luisteren. Ook de paarden coaching vind ik super leuk!

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Eik Staete