Werken bij
De Eik Staete
Werken bij
De Eik Staete

Dagbesteding bij De Beuk Staete

Op de dagbesteding kunt u een aantrekkelijk programma volgen. We werken in kleine groepjes. U bent verzekerd van persoonlijke en deskundige aandacht. 

Gevarieerd programma

Kookt u graag? Dan kunt u helpen met het bereiden van de maaltijd. Werkt u liever in de buitenlucht? Ga dan lekker aan het werk in onze Engelse tuin, de moestuin, de weilanden of ergens anders op ons terrein. Ook in onze paardenstal is altijd wel een klusje te doen. Actief zijn is goed, maar op tijd uitrusten is ook belangrijk. Wij helpen u hier een goede balans in te vinden.

Activiteitenruimte

In onze activiteitenruimte kunt u zich samen met onze activiteitenbegeleider creatief uitleven. Dit kan van alles zijn, van lampen maken tot kransen binden, van houtbewerken tot kaarten ontwerpen. We laten ons daarbij graag inspireren door lente, zomer, herfst en winter. Misschien bieden we úw creatie ook wel te koop aan in onze winkel Mar-Cadeau. We verkopen deze artikelen soms ook op beurzen en markten. De opbrengst gebruiken we voor een bewonersvakantie of iets anders waar u als bewoner plezier van heeft.

Snoezelruimte

In onze snoezelruimte luistert u in een comfortabele stoel met gedempt licht naar zachte muziek. Hier kunt u écht tot rust komen. 

Neem een kijkje

Lees de verhalen van onze bewoners...

Dennis Woning

Woont in De Beuk Staete
Ik ben erg blij dat ik woon binnen Woonvoorziening De Beuk Staete, ik ben hier komen wonen per februari 2016 en het bevalt goed!

Carolyn Kroeze

Woont in De Beuk Staete
Ik vind het super leuk en wil hier nooit meer weg, ik heb echt mijn plekje gevonden. Mijn kamer is super groot, mijn eigen douche, aparte slaapplek en ik heb ook zelfs een hamster, King heet hij!

Woont in De Beuk Staete
Ik woon in een paleisje, mijn vader noemde mij altijd de barones van Dedemsvaart. Hij zei altijd dat ik rijk was omdat ik gezond ben.

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Eik Staete