Werken bij
De Eik Staete
Werken bij
De Eik Staete

Vrijetijdsbesteding bij De Beuk Staete

Natuurlijk heeft u als bewoner van De Beuk Staete ook de nodige vrije tijd. Bijvoorbeeld ‘s avonds en in de weekenden, als er geen dagbesteding is. U hoeft zich dan niet te vervelen. En u krijgt alle gelegenheid uw sociale contacten te onderhouden.

Hoe kunt u uw vrije tijd doorbrengen?

• U kunt allerlei groepsactiviteiten bezoeken, bijvoorbeeld filmavonden, spelletjesavonden, sjoelcompetities of zo nu en dan een high tea. Het zorgt elke keer weer voor gezelligheid.

• Elk jaar gaan we met onze cliënten op vakantie. Een groot succes was een tocht in oldtimers. Ook gaan we regelmatig wandelen en zwemmen.

• Een paar deuren verderop kunt u muziekles volgen.

• Houdt u van lezen? Dan gaan we samen naar de bibliotheek. Liever sporten? Ook dat kunnen we vaak regelen.

Wat is er te doen?

Lees de verhalen van onze bewoners...

Dennis Woning

Woont in De Beuk Staete
Ik ben erg blij dat ik woon binnen Woonvoorziening De Beuk Staete, ik ben hier komen wonen per februari 2016 en het bevalt goed!

Carolyn Kroeze

Woont in De Beuk Staete
Ik vind het super leuk en wil hier nooit meer weg, ik heb echt mijn plekje gevonden. Mijn kamer is super groot, mijn eigen douche, aparte slaapplek en ik heb ook zelfs een hamster, King heet hij!

Nadia de Vries

Woont in De Beuk Staete
Ik woon in een paleisje, mijn vader noemde mij altijd de barones van Dedemsvaart. Hij zei altijd dat ik rijk was omdat ik gezond ben.

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Eik Staete