Paardencoaching bij
De Beuk Staete
Vrije tijd bij
De Beuk Staete

Vrijetijdsbesteding bij De Beuk Staete

Natuurlijk heb je als bewoner van De Beuk Staete ook de nodige vrije tijd. Bijvoorbeeld ‘s avonds en in de weekenden, als er geen dagbesteding is. Je hoeft je dan niet te vervelen. Je krijgt alle gelegenheid om jouw sociale contacten te onderhouden.

Hoe kun je je vrije tijd doorbrengen?

• Je kunt allerlei groepsactiviteiten bezoeken, bijvoorbeeld filmavonden, bingo, Hollandse spelen in de tuin, spelletjesavonden, sjoelcompetities of zo nu en dan een high tea. Het zorgt elke keer weer voor gezelligheid.

• Elk jaar gaan we met onze cliënten op vakantie. Een groot succes was een tocht in oldtimers. Ook gaan we regelmatig wandelen, zwemmen en bijvoorbeeld vissen.

• Een paar deuren verderop kun je muziekles (bijvoorbeeld zangles en pianoles) volgen.

• Hou je van lezen? Dan gaan we samen naar de bibliotheek. Liever sporten? Ook dat kunnen we vaak regelen.

Wat is er te doen?

Lees de verhalen van onze bewoners...

Dennis Woning

Woont in De Beuk Staete
Ik ben erg blij dat ik woon binnen Woonvoorziening De Beuk Staete, ik ben hier komen wonen per februari 2016 en het bevalt goed!

Carolyne Kroeze

Woont in De Beuk Staete
Ik vind het super leuk en wil hier nooit meer weg, ik heb echt mijn plekje gevonden. Mijn kamer is super groot, mijn eigen douche, aparte slaapplek en ik heb ook zelfs een cavia, Dobby heet hij!

Daniëlle Heijboer

Woont in de Beuk Staete
Hoi, ik ben Daniëlle en ik ben 23 jaar. Ik woon hier nu drie jaar. Tijdens de dagbesteding doe ik graag crea. Mijn grootste hobby's zijn lezen, legpuzzels, podcasts en muziek luisteren. Ook de paarden coaching vind ik super leuk!

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Eik Staete